2014. október 31., péntek

Ötlettolvaj #2

Sziasztok!

Jelentkezem az Ötlettolvaj sorozat második részével. :) Egyelőre nem szeretnék ígéretet tenni a rendszerességét illetően, illetve, mint ahogy látni fogjátok, a szabályaimat is elég lazán értelmezem. :P



Szóval a mai körben nem egy igazi reprodukciót láthattok, hanem egy átalakított verziót.
Ez az eredeti kép: forrás


Először a fényes háromszögek tetszettek meg, és másodpercek alatt végigfutott az agyamon, hogy van egy hasonló színű lakkom és milyen jól nézne ki egy matt alapon, van egy matt grafitszínű lakkom, na ezek milyen jól néznének ki együtt. Hát így született meg a koncepció. :)

És ez lett belőle:





Igazából az eredeti képben tetszik minden: a halvány színek, a háttér, az elegáns kéztartás, de ilyen minőségben biztosan nem tudtam volna újraalkotni, mivel eleve nem rendelkezek halvány, fáradt lila színnel. :)
Remélem azért így is tetszik nektek az eheti mókázásom, de ha nem azt is megírhatjátok! :)

Felhasznált lakkok:
grafit: Golden Rose Matte - 11
rózsaszín: Moyra - 92

16 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a reprodukciód, a mostani időhöz ez a színösszeállítás jobban is illik. :) Emellett pedig nagyon sokat dob a matt lakk a festésen, tetszenek a fémes-matt manik, mint ahogy ez is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, M.! Egyet értek, a matt olyan jól kihozza a fényes-fémes színt :) Az is igaz, hogy ez ősziesebb színpáros, bár ez nálam nem volt szempont, a világos és pasztell nálam mindig jöhet! :)

      Törlés
  2. Van ebben a maniban valami fájdalmasan ünnepélyes hangulat, amit főként a szín/effektválasztás kettőssége okoz. Kiváló választás arra, hogy két rendkívüli lakkot teljes szépségükben mutassunk meg egyszerre, egy manikűrön belül a körmeinken.
    Még soha nem festettem ilyet, mert riaszt a szabályossága. Az a fóbiám, hogy csak a tökéletesen, egységesre formázott körmökön van értelme ilyet elkészíteni: elegánsan hosszú, párhuzamos körömágyszegélyek, gondos formareszelés-na ebben vannak bőven hiányosságaim! :D
    Szerencsére a Tiéd nagyon rendben van, komolyan mondom, nem is értem a körömnövesztési-erősítési Projectedet! :D

    Amúgy ennek a maninak, ha nekem kellett volna a címét kitalálni, biztos hogy a következőképpen neveztem volna el:
    "Körmök Egyenruhában" :D

    Nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok minden írtál, amibe én bele se gondoltam, de ahogy olvasom, teljesen egyet értek. Vagy csak belém beszéled :) A fájdalmasan ünnepélyesre gondolok elsősorban.

      Nos a körömágy-hossz és forma szerencse kérdése, de örülök, hogy ezzel áldott meg a genetika :) Viszont a körmöm maga kis szar minőségű papír, ezért a körömnövesztő projekt. :) Mondjuk nagyon hosszút nem szeretnék, az nem tetszik, de kacérkodnék azért az ujjbegyemen túl nyúló hosszal, néha sikerült már...

      Gondoltam rá, hogy kéne valami alcím ezekhez a posztokhoz, ha elszánom magam, akkor el is fogadom (és el is lopom :P ) a címjavaslatodat.

      Nagyon szépen köszönöm! :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett ez az "átdolgozás". Amúgy is szeretem a fekete-rózsaszín párosítást, úgyhogy abszolút elnyerte a tetszésem a manid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Fanni! Nagyon örülök, hogy tetszik! :))

      Törlés
  4. Jaj, de tetszik ez is!! Annyira jól mutat ez a matt a fényessel, nekem jobban tetszik, mint az ötletkép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, wow, ennek szívből örülök, és köszönöm szépen! Én az eredetibe annyira szerelmes vagyok, hogy nem is tudom a magamét ahhoz méltónak tekinteni. :) De örülök, hogy neked a matt-fényesem jobban bejön! :*

      Törlés
  5. Szép lett. Szeretem ezt a mintát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már rég tudom, hogy hasonlít az ízlésünk :)) Nekem is ez az egyik kedvencem! :)

      Törlés
  6. Ez is nagyon tetszik, úgy érzem, ez lesz a kedvenc bejegyzéstípusom Tőled! Nem tudok dönteni, hogy melyik tetszik jobban, mert mindkettő változat nagyon mutatós. Már várom a továbbiakat :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katy! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik neked az Ötlettolvaj :) Bár csak ez az egy tematikus bejegyzéstípus van nálam egyelőre, így nem nehéz a választás :D :D
      Viccet félre téve, azzal meg még jobban boldoggá tettél, hogy az én változatomat is ennyire kedveled, tényleg nagyon örülök és ez sok lendületet ad nekem a folytatáshoz! Pénteken jön a következő! :))) Köszönöm szépen a kedves visszajelzést! :*

      Törlés