2015. január 28., szerda

Bordó-szürke

Körülbelül 2 éve ősszel volt az üzletekben sok bordó és szürke ruci, és bár egyik színt se viselem sűrűn, megmaradt a fejemben ez az elegáns színkombináció.
Mindennek eljön a maga ideje, ennek most - de kizárólag körmökön. Amennyire leszűkült a ruhákat illető ízlésem, annyira lazán elviselek bármilyen színt a körmeimen. :)

Két kő mellett azért döntöttem, mert több, mint az egy, de nem olyan harmonikus, mint pl. három darab kő, ezért állandóan odavonzza a tekintetemet. Ti is érzitek benne ezt a diszharmóniát? :)




Felhasznált lakkok:
bordó: QY - 50
szürke: China Glaze - Elephant walk

9 megjegyzés:

  1. Nem jutott volna eszembe a szürkét és a bordót egymás mellé tenni, de kifejezetten jól néznek ki. :)
    nagyon tetszenek a kövek, tényleg megragadják a tekintetet. :) Honnan vannak? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nekem is akkor keltette fel a figyelmemet, mikor ez volt a "divat", és tényleg jól néznek ki együtt! :)
      A köveket műkörmös üzletben vettem (Debrecenben).

      Törlés
    2. Áh, értem köszönöm. :)))

      Törlés
  2. Nagyon elegáns ez a két szín együtt, nagyon tetszik! Én nem érzem benne a diszharmóniát, nem tudom ez jó-e, de nekem így ahogy van, tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, Fairyfelicita! :)
      Nem, nem rossz, ha nem érzed, sőt! Én csak arra gondoltam, hogy a 2 darab kő nem tipikus szerintem, inkább páratlan számút szoktak tenni.

      Törlés
  3. Nagyon kis elegáns lett. :) A héten kellett rájönnöm, hogy nekem nincs is ilyen szép sötét bordó lakkom, így mihamarabb pótolnom kell ezt a hiányosságot... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Ha hiszed, ha nem, nekem se volt, nem is éreztem hiányát! Októberben anyumtól megörököltem néhány lakkot, így van egy csomó pirosas árnyalatom, amit magamtól nem vennék meg, de most meg használhatom. :D

      Törlés
  4. Gyönyörű az összhatás! Elegáns és mégis egyszerű. Szerintem a két kő pont megfelelő választás volt, a hármat már túl soknak tartom. Így viszont tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Pont a minap gondoltam vissza erre a manira és most meg is nézem, neked köszönhetően! :) Ősszel lehet bevállalnék egy ilyen irodai szettet. :)

      Törlés