2014. szeptember 3., szerda

Disney Princess NAC II. - #1 Merida

Thimmyke Disney hercegnős kihívásának folytatásához is csatlakoztam, így következzen ma az első új generációs hercegnőnk Merida.

Mivel az új hercegnők közül csak Aranyhajat ismertem, először is szorgosan pótoltam a lemaradásomat a rajzfilmekkel kapcsolatban. Végül is hiába néztem meg, nem olyan összetett manikat terveztem, amelyek a filmekből vesznek motívumokat. Bevallom, nem vagyok valami jó az öt körömre különböző, de mégis harmonikus minták festésében. Így első sorban a hercegnők ruhájához illő körmökben gondolkodom. Végtére is, a kihívás alcíme: Milyen manit hordanál, ha te lennél...?

Meridának ezt találtam ki: olajkék, arany mintával, mint a hölgyemény ruhájának alján és egy kis extra a véletlenül belógó vörös fürtök :)

Off: Pont olyan színem sajnos nincs, mint a képen a ruci, de egy zöldes kék árnyalatot próbáltam hozni...ja, minek, ha a fotógépem érzéketlen? :D A kihívások kapcsán jöttem rá, milyen hátrányos helyzetben vagyok a fotómasinámmal, aki nem valami ügyes a színek visszaadásában :( Hiába ígértem, hogy nem fogok ezen többé nyafogni, most igenis megengedem magamnak az érzelmi kirohanásokat.







Felhasznált lakkok:
alap, kék: 1 réteg She - 312 és 1 réteg Astor - 271 Majesticblue
arany: China Glaze - Mingle with kringle
piros: P2 Volume gloss - 008 Beach babe
bordó: Last forever - 190 Hold me tight!

Köszönöm, hogy benéztetek, a többiek munkájához kattintsatok a nevekre. :)



11 megjegyzés:

  1. Baromi jó lett. Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik neked, én bizonytalan voltam vele :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, kedves verseny-gazdasszony! :))

      Törlés
  3. Gyönyörű lett, sokkal pontosabb, mint az enyém :)

    VálaszTörlés
  4. Ezért a manidért olyan szinten vagyok oda, hogy engedelmeddel ellopom magamnak, és kérlek ne haragudj, ha véletlenül összefutsz a koncepcióval! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nyugodtan! Én ebből nem csinálnék ügyet, hiszen egymásból inspirálódunk, és ha valakit másolnak az neki dicsőség, nem plágium! :)

      Törlés