2016. július 11., hétfő

Manikűrvadász 26 - Pótlás

Kedves Vadászok,

Mikor a játékra jelentkeztem, bíztam magamban, hogy időre el tudom majd készíteni - nem veszi el semmi az eszem, hát nem így lett.



Szeretnék még egyszer elnézést kérni Timitől és Bellától, és persze Noémitől, akitől vadásznom kellett.

Az előkészületek során elkezdtem visszafelé böngészni Noémi blogját, feljegyeztem a számomra potenciálisan levadászható manikat, de mire észbe kaptam, hogy Manivadász nap van, a notepad-em el is tűnt a gépről.... És hát végre tegnap volt időm a festésre.

Az alábbi munkát választottam ki: link




Picit másabb színekkel dolgoztam, mert bár imádom az eredeti mani színeit, sajnos nekem nincs ilyen neonsárgás homoklakkom :(:



Azt hiszem mostanában kétszer meggondolom a vadászatra való jelentkezésemet, mert tudom, hogy az idő-menedzsmentem nem valami fa*a.

:)

Büntiből nem néztem meg az aktuális pályaműveket, úgyhogy most szaladok. :)



8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik mindkét változat, de most amúgy is szerelmes vagyok ebbe a technikába :-D

    VálaszTörlés
  2. Szépséges lett, a technikát is nagyon kedvelem, a homoklakkokhoz is erős érzelmek fűznek, nem csoda, hogy belezúgtaam ebbe a manidba.

    Sajnálnám, ha nem tartanál velük, légyszi, tessék inkább megfeszülni, zsonglőrködni az időpontokkal, hiányozni nem ér! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd néha be-be csatlakozok, de mostanában körmöt festeni is alig van alkalmam, nemhogy így készülni - ahogy én szeretek. Ez nem panasz, mert nagyon jó dolgom van, a festés helyett inkább mással töltöm az időm :)

      De nagyon jól esik nekem, hogy hiányolni fogsz :)) <3

      És köszönöm szépen a bókokat a körmöcskére.

      Törlés