2014. december 25., csütörtök

ManiCute - Ünnepi készülődés

Sziasztok!

Az utolsó posztom óta most sikerült érdemben gép elé kerülnöm. :) A hétfői ManiCute fordulóra nem készültem előre, most az a manikűrt mutatom meg nektek, amit tegnap az utolsó pillanatban sikerült elkészítenem az ünnepre. Miután a belemet is kifőztem. Szóval konkrétan az Ünnepi Készülődés része volt. :)




Ezt a manit Bottled colours Zsóka alkotása ihlette, az egészbe menthetetlenül beleszerettem, de leginkább az alapba. Az általa használt A-England lakk dupe-ját vettem meg. Hát nem tudom, mennyire hasonlít az eredetire, nem teljesen azt adja, amire számítottam, de végül is tetszik.
És hát a fekete rózsák sem elhanyagolandók, az egészre az teszi fel a koronát, komolyan szerelem. Úgyhogy nem sajnálom ezt a posztot az ő munkájának az ajnározására szánni!. :)






Nekem a hajam kihullott volna, mire mind a 10 körmöm "berózsázom", így maradt a legegyszerűbb verzió. Csillog, nem vagyok elégedetlen. :)

Kellemes Ünnepeket!

Felhasznált lakkok:
csilli-villi alap: Golden Rose Jolly Jewels - 103
fekete: Moyra - 35


18 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a GR lakk és a minta is szuperül sikerült!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is szép a GR lakk, és a manikűr is illik az ünnephez. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy te is így gondolod! :)) Bár a rózsa nem túl karácsonyi, az egész nekem is annyira ünnepi volt Zsókánál, hogy már akkor eldöntöttem, hogy ezt viselném Karácsonykor! :)

      Törlés
  3. Alapból nem tetszik ez a Golden Rose lakk, de a rózsamintával gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A lakk nem nagy szám valóban, szépen csillog, de nekem is úgy tetszik jobban, ha ki van pingálva. :)

      Törlés
  4. Nálam találsz róluk összehasonlító tesztet, és nem ugyanolyanok, viszont sokaknak a GR tetszik jobban. Amúgy még a szöveg elolvasása előtt, csak a képeket látva is tudtam már, hogy Zsóka manikűrje volt az ihlető :-)

    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/01/parbaj-england-she-walks-in-beauty-vs.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a linket, meg is néztem! :)
      Mielőtt megvettem ezt a GR-t már láttam valamilyen összehasonlítást, különben nem is tudtam volna, hogy van egy olcsóbb alternatíva az A-Englandra. De az igazat megvalva, annyira nem emlékeztem a különbségre, örültem, hogy van egy olcsóbb és kész. Most a te cikked alapján azt mondom, nem jártam rosszul az "olcsó hússal". :)
      Zsóka képe alapján kicsit másnak képzeltem ezt a lakkot, csalódott viszont egyáltalán nem vagyok, aranyos kis lakk ez. 3000-t azért nem adnék érte, csillámpor az egész.
      Annak örülök, hogy Zsóka maniját egyből felismerted benne, ez az jelenti, hogy mégis csak hasonlít! :)))

      Törlés
    2. Dehogy jártál rosszul, sőt, nagyon illik is a bőrtónusodhoz! A manikűrhasonlóság pedig nem kérdéses, ne aggódj :-)

      Törlés
    3. Köszönöm szépen! :) Bár nem a bőrtónusom alapján szoktam választani, csupán tetszik/nem tetszik alapon. :D

      Törlés
  5. Gyönyörű manikűr lett! Ha nem gond, le is mentettem a mappácskámban, majd el fogom én is készíteni. Ez a GR lakk nekem is megvan, bár csak egyszer hordtam, nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem gond, sőt! De láthatod, hogy én is Zsókától inspirálódtam, ő a valódi ötletgazda. :) Én szívesen látnám a te verziódat is! :*

      Törlés