2014. július 4., péntek

Jacqueline

Jacqueline, ami nem mellesleg a kedvenc (francia) nevem, a második nyeremény Zoya lakkom. Első ránézésre egy uncsi törtfehér, tojáshéj színű lakkocska...de én pont ilyet kerestem! És amikor felavattam, felfedeztem, hogy ennél azért jóval több van benne. Imádtam és örültem, hogy napokig kitartott! Elegáns, nem rikító, de azért mérsékelten feltűnő és remekül variálhatónak mutatkozik :) Nagyon fogom szeretni. :P

Ilyen, ilyesmi magában:


És így díszítettem először: Szabálytalan, elronthatatlan virágpacák a gyűrűsre, arany pötty a többire a félholdon és ugyanez az arany visszaköszön a virágok közepén. Diszkrét fényűzés garantált! :)



És itt is szeretném megköszönni Reninek, hogy ma kétszer is boldoggá tett. :D :P Köszönöm!
A részleteket nála megtaláljátok :)

Felhasznált lakkok:
tojáshéj: ZOYA - Jacqueline
arany: China Glaze - Mingle with kringle
mályva: Moyra Pastel shades - 608
fehér: Moyra - 03
zöld: Essence Color&Go - 150 Upper green side

6 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan szép ez a Zoya lakk, azonnal a szívembe lopta magát annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy nude lakk-függő :D
    Nagyon-nagyon szívesen, köszönöm szépen, hogy beneveztél a nyereményjátékra, használd egészséggel a termékeket, kedden tali! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy megtetszett! :) Én imádom a nude és matt vagy krémes-géles lakkokat, a csillám és glitter-függőség még nem nagyon ért el...báááár, lesz majd rá ellenpélda is itt a körmöcskék közt. :)
      Még egyszer köszi mindent! Puszi Neked is!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Számomra is az utóbbi idők kedvence :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Most Ő az all time favourite! :) Most is ez van rajtam, a szombati kihívásra készülődve és mostanában sokat szerepelt a blogon a kihívások kapcsán. Imádom! :) És olyan praktikus szín!

      Törlés