2014. április 17., csütörtök

Nyeremény ZOYA lakkok a Naillandtől

Történt ugyanis, hogy a Nailland játékot szervezett a Facebook oldalán egy újabb lakkmárka érkezése kapcsán. Szerény blogos ismereteim alapján tudtam is a választ és utána minden úgy történt, ahogy a mesében. Egy gyors komment és el is volt felejtve az egész, annál nagyobb volt a meglepetés egy nem túl fantasztikus délutánon. Egyből kisütött a nap, én pedig gyermeki módon örültem a szerencsémnek. :)

Ezúton is köszönöm a Naillandnek a játéklehetőséget! :)A Zoya oldalán el is kezdtem bogarászni a lakkok között. Az első számú nagy kedvencet viszont azt hiszem a Zoyák nagy ismerője, Erzsi oldalán láttam először, így ő került a kívánságlista élére. Ő pedig nem más mint Sailor.

Kezdetben arra gondoltam, hogy különleges, nem hétköznapi színeket választok, melyeket nem használ az ember (lánya), csak különleges alkalmakra. Aztán úgy döntöttem, hogy inkább a praktikumot választom. Sailor adott volt, mellé szürke, taupe, menta, zöld és ilyesmi színek jöttek számításba, majd kiderült, hogy nem a létező összes Zoya érkezik hozzánk. :) Keep calm, hiszen ha már 4 szín van, abból lehet válogatni hármat! :) És ha a választás lehetősége nem lett volna adott, akkor se lettem volna szomorú! :D Hiszen minden színt szeretek!Körömlakkügyben a világos, mattabb, krémesebb árnyalatokat szeretem, a csillámos csodák nem vonzanak jelenleg. Tehát a Sailor mellé Cole, egy narancsos és Jacqueline, egy enyhén sárgás árnyalatú fehér került.
Igazán megnyerő trió, és egy manikűrön belül is elképzeltem őket, de nem akartam nyár előtt lelőni az ötletet. A tesztelés így Cole-lal kezdődött, nem állhattam meg viszont, hogy csempésszek bele egy kis Sailort, de ez alkalommal nem kívántam mintával elterelni a figyelmemet a szépséges Zoyákról.Sajnos az első benyomások nem kedveztek Cole-nak. Kicsi, vékonyka ecset, nehezen kenhető, csíkozó, de aránylag gyorsan száradó lakk. Teljes fedést csak három rétegben tudtam elérni vele, az így kapott szín viszont már igen csodás, üdítő, vidám és sokkal élénkebb, mint amit a netes swatchok alapján elképzeltem. Hát a szerelem nem volt kölcsönös, Cole sajnos már másnap kezdett lekopni a körmöm végéről. :) Ezt azonban nem írom az ő számlájára, tudniillik a gyenge kis körmöm nem tartja a lakkot. És ezen egy drágább lakk sem segíthet, úgy tűnik...
Most egy géllakkos alappal próbálok (sokadjára) segíteni a gyenge körmeim helyzetén, de erről majd később.


Sailor viszont jobban bírta a strapát, már amennyire az egy szem kifestett köröm alapján ezt meg lehet állapítani, meglepetésemre színre sokkal sötétebb, mint amire a netes fotók alapján számítottam. :) Mivel mostanában több lakkot is zsákmányoltam, a Zoya-k teljes körű tesztelése egy kicsit várat még magára, Sailor kicsit sötét a napsütéses napokra - ő matrózstílusban lesz felavatva, a francia hölgy Jacqueline pedig egy ruhadarab inspirálta kreációban szeretne itt szerepelni. :) Egy biztos, a különleges kis szépségek nagy becsben vannak tartva! :)


Felhasznált lakkok:
kék: ZOYA - Sailor
narancsos: ZOYA - Cole

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése